Harga Kasut Nike Air Max Murah Terbaru
Harga Kasut Nike Air Max Murah Terbaru

Kasut Nike Air Max

Posted on

Pernahkah anda mendengar tentang Kasut Nike Original yang HitZ !? Atau adakah anda salah seorang peminat? Ya … Hari ini ramai orang bercakap tentang kasut nike air max. Apa kelebihan kasut nike ini? dan apakah harga yang sepatutnya untuk mendapatkan kasut nike air max ? Fesyen Update akan mengkaji semula secara terperinci tentang kasut nike air max original.

Gambar Kasut Nike Air Max Murah original
Gambar Kasut Nike Air Max Murah original

Generasi awal: Kasut NIke Air Max

Bagi peminat kasut, Nike Air Max adalah model kasut pertama yang dikeluarkan oleh Nike pada tahun 1987. Kasut NIke Air Max direka secara langsung oleh Tinker Hatfield, seseorang di belakang reka bentuk kasut Nike Jordan.

Nike air max mempunyai beberapa ciri tersendiri. Jenis kasut nike ini mempunyai rongga liang udara yang besar untuk menyediakan aliran udara yang baik di dalam kasut. Apabila dibandingkan dengan serat sintetik, kasut nike air max  lebih selesa dipakai untuk masa yang lama. Putaran udara tentu diturama sangat penting untuk epal yang berpeluh berlebihan di kaki tunggal.

Selain mempunyai rongga udara yang baik, sol nike air max bersalut cukup tebal untuk saiz sneaker. Di setiap sol juga ada ruang udara yang memudahkan untuk digunakan dalam pelbagai aktiviti luaran. Anda dapat melihatnya dalam beberapa gambar kasut nike air max pada pelbagai sumber di internet untuk memastikan.

Pada permulaan penampilannya, kasut jenis nike air max tidak begitu terkenal di kalangan remaja. Populariti nike air max bermula di komuniti hip-hop. Seiring dengan perkembangan muzik hip-hop, kasut nike air max menjadi lebih dikenali oleh orang ramai. Jika anda melihat beberapa artis hip-hop yang terkenal pasti mempunyai kasut nike air max original dengan edisi terhad. Ini kerana Nike air max mempunyai ikatan yang kuat dengan dunia hip-hop.

gambar Kasut Nike Air Max Murah murah
gambar Kasut Nike Air Max Murah murah

Perkembangan Kasut Nike Air Max

Selepas mendominasi trend dunia pada era tahun 1990-an, pengguna kasut nike air max tidak hanya tersebar di USA sebagai negara asal KAsut Nike. Pada masa ini, penyebaran kasut Nike, terutama Nike Air Max juga telah mencapai Benua Asia termasuk Malaysia. Ramai orang muda di Malaysia adalah peminat setia dan mengumpul kasut Nike Air max dari pelbagai jenis.

Jika kita melihat hampir semua pencinta sukan baik dari atlet dan orang awam mempunyai kasut dari Nike di mana salah satunya adalah Nike Air Max. Trend ini berevolusi dengan penciptaan pelbagai jenis kasut nike air max pada masa ini. Setiap model nike air max juga mempunyai fungsi masing-masing yang disesuaikan dengan aktiviti pengguna. Model kasut nike air max bukan hanya untuk lelaki tetapi juga kasut untuk wanita dan kanak-kanak.

gambar Kasut Nike Air Max Murah murah
gambar Kasut Nike Air Max Murah

Harga Kasut Nike Air Max Original

Jika anda mengikuti trend semasa dan fesyen, anda mesti sangat menyedari jenis terbaru kasut nike air max. Sudah tentu peminat kasut ini mengharapkan harga yang sesuai dengan anggaran mereka pada pelancaran pertama. Adakah anda juga yang mengharapkan kasut nike air max murah ? Ingin tahu tentang harga jenis kasut yang berbeza ini? Ingin tahu tentang harga jenis kasut yang berbeza ini?

Baca Juga : Harga Kasut Adidas NMD

Di sini kami membentangkan senarai harga kasut nike air max original terbaru :

SENARAI HARGA KASUT NIKE AIR MAX TERBARU MALAYSIA

Model Kasut Nike Air Max TerbaruHarga
Nike Air Max Tiny 90RM229
Nike Air Max GuileRM399
Nike Air Max Motion RacerRM399
Nike Air Max 90RM439
Nike Air Max 1RM439
Nike Air Max 90 EssentialRM439
Nike Air Max 90 EZRM479
Nike Air Max 90 LXRM479
NIKE AIR MAX 180RM519
Nike Air Max 1 idRM549
Nike Air Max 1 AnniversaryRM559
Nike Air Max 270RM589
Nike Air Max 97 (Men Shoe)RM629
Nike Air Max 97 Ultra ’17RM629
Nike Air Max 95 EssentialRM629
Nike Air Max 1 PinnacleRM629
Nike Air Max 90 Ultra 2.0 FlyknitRM629
NIKE AIR MAX 97 PREMIUM SERM629
Nike Air Max 98 QSRM629
Nike Air Max Plus LXRM629
Nike Air Max 97 PremiumRM699
Nike Air Max 2017RM749
Nike Air VaporMax Flyknit 2RM749
NIKE AIR VAPORMAX FLYKNIT MOC 2RM789

 Itulah gambaran maklumat tentang harga kasut nike air max. Perubahan harga boleh berubah pada bila-bila masa untuk menyesuaikan diri dengan keadaan yang ada. Hanya maklumat bahawa kasut max VapoorMax Flyknit 2 dengan harga RM789 termasuk kasut nike terbaru. Jika anda mahu berbuat demikian, sediakan belanjawan anda dan kumpulkan seberapa banyak maklumat yang anda boleh tentang tempat jualan yang dipercayai.

Mudah-mudahan artikel ini berguna. Lawati artikel Feysen Update Lain untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Incoming search terms:

  • harga kasut nike airmax97
  • kasut nike air design
  • kasut nike air max 97
  • kasut nike flyknit max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *