jam guess original
jam guess original

Jam Guess

Posted on

Penampilan sekarang sangat penting untuk semua orang. Ramai orang bersaing untuk memperindah penampilan mereka walaupun perlu menghabiskan banyak kos. Ini kerana penampilan kita kadang-kadang boleh menyimpulkan bagaimana keperibadian seseorang. Dari pelbagai cara kita mencantikkan penampilan adalah menggunakan aksesori yang sesuai di mana salah satu daripada mereka menggunakan jam tangan. Baiklah .. pada masa ini jam tangan yang akan kita bahas adalah Jam Guess.

Mengapa Jam Tangan Guess yang kita pilih? Sudah tentu semua sudah tahu bahawa jenama Guess ini adalah satu jenama terkenal. Pengeluaran jam tangan yang menghasilkannya juga mempunyai kualiti yang tinggi baik dari segi komponen pengkompil dan modelnya sangat elegan.

Oleh itu, pada kesempatan ini Fesyen Update akan membincangkan tentang jam tebakan terkini sebagai menyokong penampilan anda.

jam tangan guess original
jam tangan guess original

Cadangan Model Jam Guess

Jam Tangan Guess Collection Original telah mengeluarkan pelbagai model yang kini beredar banyak di pasaran. Terdapat jam guess original yang dikhaskan untuk lelaki dan wanita. Setiap segmen membentangkan ciri unik dan tersendiri. Terdapat beberapa model yang boleh menjadi cadangan bagi anda yang mencari jam guess ori. Kami akan memberi anda pilihan berdasarkan populariti dunia dalam kedua-dua jam tangan guess lelaki dan wanita. Inilah ulasannya :

Jam Guess Lelaki

  1. Jam Guess Sport Mesh U0683G1 Men Black Dial Stainless Steel Strap

Bagi anda yang ingin kelihatan sejuk apabila aktiviti luar maka jenis jam tangan guess ini boleh menjadi pilihan alternatif. Guess Sport Mesh U0683G1 mempunyai bahan dasar stainless steel (Case & Strap). Diameternya kira-kira 44 mm dan ketebalannya adalah 12 mm. Jam ini juga dilengkapi dengan “water resistant” sehingga 100 m. Harga yang ditawarkan untuk jam gusess original model ini adalah dalam lingkungan RM 396.83.

  1. Jam Guess U0205G1 Men Gold Polished Black Dial Chronograph Stainless Steel Watch

Kemunculan mewah dengan jam tangan guess seri U0205G1 dengan warna emas adalah kepastian. Reka bentuk yang elegan dan mewah sesuai untuk anda yang datang ke mesyuarat formal dan juga di pejabat. Gold tone stainles steel dimasukkan ke dalam komponen ini yang membuat jam guess satu ini kelihatan mewah. Ketebalan diameter 12 mm dan 46 mm juga menjadikan jam ini kuat dari kejutan. Harga yang ditawarkan untuk jam guess ini ialah sekitar RM 691.

  1. Jam Guess U0428G2 Men Diamond-Accented Ice-Blue Dial Stainless Steel Watch

Anda mahu kelihatan kasual tetapi masih sejuk? Model jam tangan guess U0428G2 Diamond Ice Blue dapat menjadi patner fesyen anda. Diameter 39 mm dan ketebalan 9 mm membuat dan lebih bebas bergerak. Fiture anti-air juga harus membuat anda tidak perlu risau apabila beraktivitas berkaitan dengan air. Untuk jenis ini anda perlu membelanjakan RM 338.02 untuk mendapatkannya.

jam guess lelaki
jam guess lelaki

Jam Guess Wanita

  1. Jam Guess Iconic U0623L4 Ladies Silver Dial Blue Stainless Steel Strap

Jika anda ingin jam tangan yang membuat anda kelihatan mewah maka jam guess iconing U0623L4 termasuk pilihan terbaik. Blue stainless steel case & strap membuat anda akan kelihatan cantik apabila menggunakannya. Diameternya tidak terlalu besar (36 mm) dan ketebalan 11 mm menjadikan anda bebas bergerak. Tetapi jam ini tidak dilengkapi dengan anti air. Harga yang ditawarkan untuk jam ini ialah RM 470.5.

  1. Jam Guess W0653L4 Women Luna Crystal White Dial Multi-function Watch

Jam tangan jenis ini adalah jam tangan guess wanita gold yang kami cadangkan kepada anda. Gabungan warna emas dan putih sangat menarik dan menjadikan penampilan anda lebih cantik. Ketebalan diameter hanya 10 mm dan 38 mm juga sangat mudah digunakan. Kesempurnaan fiture anti-air juga menambah kesan moden pada jam itu. Anda perlu membelanjakan RM 441,08.

  1. Jam Guess W0653L4 Women Luna Crystal White Dial Multi-function Watch

Kesan yang dimple dan cantik sangat sesuai untuk jam guess model jam ini. Tali jam tangan dari getah dengan aloi emas dalam case jam tangan menjadikan jam ini menarik di hati. Kelengkapan tahan air 50 m juga membuat jam tangan ini dapat dilaksanakan. Harga yang ditanggung untuk jam ini adalah sekitar RM 441.08.

jam guess wanita
jam guess wanita

Harga Jam Guess Terkini

Di Malaysia sahaja jam guess adalah antara yang paling popular dan dicari oleh ramai orang. Rata-rata orang Malaysia suka jam guess original dengan warna biru. Jualan di beberapa kedai online juga menunjukkan bahawa kebanyakan yang membeli jam guess ini adalah lelaki.

Fesyen Update akan cuba meringkaskan senarai harga jam tangan guess original di Malaysia dengan populariti. Inilah maklumat :

ModelHarga
Guess Analog Blue Dial Men’s Watch – W0247G3RM 285,5
Guess W0247G3 Men’s WatchRM 522,83
Guess Men’s Rigor Sporty Black Dial Black Leather Watch W0040G5RM 435
Guess W1049G1 Men Legacy Multifunction Blue Silicone Strap WatchRM 720
GUESS Mens U0247G3 Rigor Blue & Rose Gold-Tone Silcone Casual Sport WatchRM 747
GUESS Stainless Steel Ladies WatchRM 99
Guess W1049G2 Men Legacy Multifunction Blue Silicone Strap WatchRM 795
Guess Men’s Chrono Horizon Blue Dial Rose Gold tone Leather Watch W0380G5RM 435
GUESS Womens Quartz Stainless Steel Casual Watch, Color:Blue (Model: U1094L2)RM 948,57
GUESS Men’s U0500G1 Rose Gold-Tone Stainless Steel Watch with Honey Brown Leather BandRM 644
Guess W0336L7 Women’s Dazzler Multifunction Quartz Leather WatchRM 613,35
Guess U1053L1 Women Sparkling Rose Gold Blue WatchRM 599

Harga yang disenaraikan di atas adalah dari sumber di internet yang jatuh ke dalam kategori popular. Perubahan harga boleh berlaku selaras dengan perubahan trend dan permintaan pasaran. Ada perkara yang perlu anda pertimbangkan sebelum membeli jam dengan jenama mana-mana termasuk jam guess.

Jam tangan guess original biasanya mempunyai sijil asal yang berasal dari pengilang. Model jam guess biasanya jam rantai. Oleh itu, apabila membeli jam tangan model ini pastikan rantaian itu kemas, padat, tepat, dan berat. Jam guess original ini biasanya juga tidak menyebabkan bunyi bising apabila dipindahkan, jadi ia tidak kelihatan murah.

Keep Up To Date !!!

Oleh itu, maklumat mengenai Jam Tangan Guess yang boleh kami sampaikan. Teruskan untuk update maklumat yang berkaitan dengan dunia fesyen di fesyenupdate.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *