√ 35+ Fesyen Baju Kurung Moden Terkini Malaysia 2024

35+ Fesyen Baju Kurung Moden Terkini

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, ramai wanita Islam di Malaysia mengikuti perkembangan fesyen muslimah baju kurung moden.

Masa berlalu, pereka menyediakan pelbagai pilihan produk fesyen baju kurung moden terkini terbaru dengan rekaan terkini untuk muslimah.

Menjadikan wanita kelihatan menarik apabila menggunakan fesyen terkini iaitu dengan gandingan pakaian yang harmoni. maka adakah cara supaya setiap wanita boleh kelihatan cantik dengan menggunakan apa-apa pakaian?

Jawapannya ya,

Berikut contoh 35 trend fesyen baju kurung moden terkini yang sangat digemari wanita.

Kumpulan Fesyen Baju Kurung Moden Terkini 2023

Koleksi terbaru kurung moden terkini boleh didapati dengan lebih banyak warna sehingga mampu memikat hati wanita untuk memilikinya segera.

Seperti baju kurung lilac, baju kurung mint green dan banyak lagi.

Kurung panjang dan pendek juga tidak terlepas daripada perubahan reka bentuk, jadi berikut adalah beberapa model lakaran baju kurung moden terkini.

JOM BACA TEMA WARNA BAJU RAYA 2023


1. Fesyen Baju Kurung Untuk Raya

Muslimah yang berbadan proporsional tentunya boleh berbangga, kerana mereka boleh memilih pelbagai model kurung untuk raya yang pastinya muat di badan.

Cuma, bagi sesetengah orang untuk memakai pakaian yang sesuai, mereka perlu melihat dahulu beberapa inspirasi fesyen untuk kurung untuk raya.

Pada kesempatan ini, kami telah menyediakan beberapa model fesyen baju kurung untuk orang gemuk dan keluaran terbaru dengan model yang cantik. Semoga anda akan mendapat inspirasi selepas melihatnya:


2. Fesyen Baju Kurung Moden Lace 2023

Fesyen Baju Kurung moden Lace terkini hadir dengan lebih pelbagai dengan gabungan warna-warna cerah, membuatkan si pemakai kelihatan lebih cantik dan anggun.

Berikut adalah beberapa model baju kurung moden terkini, Semoga anda akan mendapat inspirasi selepas melihatnya.


3. Baju Kurung Moden Batik Terbaru

Kurung batik moden terkini hadir lebih pelbagai dengan gabungan rekaan mewah yang diadun dengan lukisan batik yang cantik, membuatkan si pemakai nampak lebih cantik dan anggun.

Berikut adalah beberapa model kurungan renda moden terkini, Ini boleh menjadi inspirasi anda dalam memakai fesyen baju kurung batik moden


4. Baju Kurung Moden Songket 2023

Fesyen baju songket terkini 2023 juga merupakan salah satu fesyen terkini yang sangat digemari wanita ketika ini, disini kami sediakan beberapa kurung songket moden terkini, semoga dapat memberi inspirasi kepada anda selepas anda melihatnya.


5. Baju Kurung Moden Cotton

Kurung moden cotton menjadi tarikan utama wanita yang menggemari fesyen, kerana material cotton yang memberikan keselesaan digabungkan dengan model fesyen terkini, menjadi sangat cantik dan anggun apabila dipakai.

Berikut adalah beberapa model baju kurung moden cotton, Semoga anda akan mendapat inspirasi selepas melihatnya.


Dalam era moden hari ini, baju kurung bukan sahaja dilihat sebagai pakaian tradisional, tetapi juga sebagai pakaian yang bergaya dan elegan.

Dalam artikel ini, kami memperkenalkan 35 model kurungan moden terkini pada tahun 2023, yang terdiri daripada pakaian, kurungan pesaka, hingga kurungan moden dengan aksen terkini.

Mudah-mudahan, ia boleh menjadi inspirasi kepada anda dalam memilih pakaian untuk majlis-majlis khas.

Artikel Berkaitan