gambar selipar adidas terbaru
gambar selipar adidas terbaru

Selipar Adidas

Posted on

Selain mengeluarkan kasut dan peralatan sukan lain. Adidas sebagai pengeluar peralatan sukan bertaraf dunia juga mencipta pelbagai model sandal. Bagi peminat sukan kursus kasut, baju, dan bola adidas telah mengiringi banyak aktiviti kerana kualiti dan keselesaan. Selain daripada semua produk ini, tidak kurang menarik untuk membincangkan selipar adidas original. Penjelasan Fesyen Update lebih di bawah :

harga selipar adidas terbaru
harga selipar adidas terbaru

Mengapa selipar adidas original?

Sudah tentu Fesyen Update menyediakan maklumat tentang selipar adidas original dan bukan sandal adidas tiruan. Adidas sendiri menghasilkan sandal yang bertujuan untuk memanjakan dan memberikan keselesaan kepada pengguna sandal. Ini jelas dari produk lain yang banyak disukai oleh pelbagai kalangan di Malaysia seperti kasut, bola, baju dan aksesori lain.

Pengeluaran selipar atau sandal adidas direka bentuk untuk berehat atau gaya pada majlis rasmi atau tidak. Pelbagai model selipar adidas adalah bukti bahawa selipar dari adidas boleh digunakan dalam apa jua keadaan. Lebih-lebih lagi terdapat selipar adidas terbaru.

harga selipar adidas terbaru 2
harga selipar adidas terbaru 2

Apakah Kelebihan Selipar Adidas Terbaru ?

Selipar adidas original sangat prihatin terhadap kualiti, fungsi, dan keselesaan untuk para penggunanya. Terdapat sekurang-kurangnya 3 fungsi utama yang menjadi tumpuan selipar dengan brand adidas ini.

Fungsi pertama adalah sebagai pelindung kaki. Diperbuat daripada bahan yang kuat, seliparl adidas akan melindungi kaki anda dari objek tajam di atas tanah atau di sepanjang jalan. Kedua, walaupun fungsi utamanya adalah untuk melindungi kaki anda, tetapi selipar adidas terkini direka dan dibuat lebih elastis dan fleksibel. Ini membolehkan anda bergerak dan tetap selesa apabila menggunakan selipar. Fungsi ketiga yang boleh digunakan untuk gaya. Banyak model dan jenis dibentangkan oleh adidas dalam selipar yang dihasilkannya. Pelbagai warna campuran juga menjadikan selipar adidas kelihatan lebih elegan. Selipar ini juga boleh digunakan pada majlis-majlis formal atau kasual.

Sila ambil perhatian, Sebagai tambahan kepada banyak model dan pelbagai warna, Adidas juga menghasilkan selipar mengikut usia dan jantina. Terdapat selipar adidas untuk lelaki, kanak-kanak dan selipar adidas perempuan. Oleh itu pelbagai fungsi selipar adidas adalah yang menarik ramai orang untuk membelinya.

Di mana anda boleh mendapatkan Selipar Adidas Original ?

Jika anda mahu selipar atau sandal adidas tetapi takut untuk mendapatkan barangan peniru maka anda harus mencari maklumat terlebih dahulu. Maklumat yang sah untuk mendapatkan produk adidas sudah tentu di laman web rasmi adidas malaysia. Tetapi jangan risau, pada masa ini hampir di seluruh wilayah Malaysia mempunyai ramai yang menjual sandal asli adidas dengan keluaran terbaru. Di samping itu anda juga boleh memesan melalui internet.

harga selipar adidas perempuan
harga sandal adidas perempuan

Adakah harga sandal adidas terbaru mahal?

Soalan menarik apabila kita mulakan dengan “Apakah harga sandal adidas?” Sebelum kita mengkaji semula, ingat bahawa Adidas menyediakan produk yang berkualiti, selesa, bergaya, dan tahan lama. Oleh itu, bercakap mengenai harga bukan masalah utama. Selipar adidas terbaru ditawarkan dengan harga yang sangat pelbagai dari harga RM48 hingga RM150. Harga disesuaikan dengan reka bentuk dan warna. Secara penuh kami membentangkan senarai harga selipar adidas berikut:

Senarai Harga Selipar Adidas Terbaru Malaysia

Model Selipar Adidas TerbaruHarga
ADIDAS WMN SLPPR EEZAY STRIPED MARBLE (UK)RM48
ADIDAS WMEN SLPPR AQUALETTE (UK)RM48
ADIDAS MEN SLPPR DURAMO SLIDE (UK)RM56
ADIDAS MEN SLPPR ADISSAGE 2.0 STRIPES (UK)RM72
ADIDAS MEN SLPPR CAVEROCK CF (UK)RM72
ADIDAS F SLPPR DURAMO SLIDERM90
ADIDAS F SLPPR DURAMO SLIDE(uk)RM90
ADIDAS MEN SLPPR VOLOOMIX (UK)RM99
ADIDAS M SLPPR VOLOOMIX GR (UK)RM108
ADIDAS WMEN SLPPR ADILETTE CF+ MONO (UK)RM109
ADIDAS WMEN SLPPR CLOUDFOAM ONE Y (UK)RM119
ADIDAS MEN SLPPR ADILETTE CF+ (UK)RM150

Data di atas datang dari pelbagai sumber di internet. Maklumat ini mungkin berbeza dari sumber lain dan mungkin berubah pada bila-bila masa untuk menyesuaikan keadaan musim dan pasaran. Sekurang-kurangnya pelbagai jenis selipar adidas terbaru yang dibentangkan boleh menjadi rujukan anda sebelum memutuskan pembelian.

Baca Juga : Harga Selipar Nike

Mudah-mudahan artikel Fesyen Update ini berguna. Lawati artikel lain untuk mendapatkan maklumat fesyen yang lebih lengkap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *