harga kasut nike roshe run
harga kasut nike roshe run

Kasut Nike Roshe

Posted on

Nike adalah sebuah jenama dan syarikat yang bergerak dalam bidang peralatan sukan dan sekarang popular di seluruh dunia. Syarikat yang berpangkalan di Amerika Syarikat ini telah menghasilkan banyak keperluan sukan mulai dari t-shirt, peralatan sukan di pelbagai cabang, aksesori, dan kasut. Kali ini Fesyen Update akan membincangkan hanya satu segmen Kasut Nike Original. Lebih khusus lagi kita akan bercakap mengenai kasut nike roshe run.

Perbincangan mengenai kasut nike roshe run adalah kasut nike kasual yang biasa digunakan untuk sukan, terutamanya berlari. Perkara yang akan dibincangkan kali ini termasuk reka bentuk kasut nike roshe run dan harga kasut nike roshe run.

harga kasut nike roshe run
gambar kasut nike roshe run

Gambaran Kasut Nike Roshe Run

Anda perlu tahu di Asia terutamanya Asia Tenggara, kasut nike roshe run biasa diimport dari negara Vietnam. Nama roshe run sendiri diilhamkan oleh Zen Garden gaya Jepun dan nama Roshe berasal dari perkataan “Roshi” yang diberikan kepada Zen Master. Perkataan “Roshi” bermaksud kesederhanaan. Oleh itu, apabila diambil perhatian beberapa model atau gambar kasut nike Roshe run yang anda lihat kelihatan tidak banyak hiasan. Hampir semua bahagian sepatu nike roshe mencerminkan aspek taman Zen yang tenang.

The outsole nike roshe run diubah untuk kelihatan seperti batu loncatan dengan bentuk seperti wafel. Bagi insole saiz yang sedikit berbeza untuk menjadikannya lebih fleksibel dan tidak tegar apabila digunakan. Untuk bawahan atau fitsole akan berasa lembut dan selesa supaya ia sangat selamat apabila digunakan untuk berlari.

Perhatikan juga reka bentuk kasut nike rosherun dengan berhati-hati. Reka bentuk dibentangkan dengan sangat simple dan ringan. Model kasut nike ini menjadikan pengguna lebih yakin dan bermotivasi untuk berjalan lebih jauh daripada biasa. Sila ambil perhatian bahawa terdapat kasut nike wanita dan lelaki untuk model ini.

Mengikut maklumat kasut nike roshe sendiri dikeluarkan pada bulan Oktober 2014 dengan beberapa pilihan model dan campuran warna yang memanjakan pengguna. Sekiranya anda ingin menggunakan kasut nike roshe run ini, sekarang warna yang tersedia sangat pelbagai. Malah sekarang anda boleh memesan warna mengikut keinginan anda sendiri.

harga kasut nike roshe run murah
gambar kasut nike roshe run murah

Harga Kasut Nike Roshe Run

Adakah anda bertanya mengenai harga kasut nike rosherun? atau adakah anda mencari maklumat kasut nike roshe run murah? Pada masa ini ia boleh dikatakan harga nike roshe run original agak berpatutan dan boleh didapati dengan kualiti yang baik. Kami akan membentangkan senarai harga kasut nike roshe run sebagai rujukan sebelum membuat pembelian.

SENARAI HARGA KASUT NIKE ROSHERUN TERBARU MALAYSIA

Model Kasut Nike Roshe Run TerbaruHarga
Nike Roshe OneRM279
Nike Roshe TwoRM359
Nike Roshe One Essential iDRM439
Nike Roshe Two iDRM589
harga kasut nike rosherun
harga kasut nike rosherun

Maklumat mengenai harga nike roshe run yang dijalankan di atas adalah harga kasut nike asli yang diambil dari pelbagai sumber di internet. Harga boleh berubah pada bila-bila masa sehingga bagi anda yang menginginkannya mesti menyediakan belanjawan terlebih dahulu.

Anda boleh mendapatkan nike terbaru/terkini model roshe run ini di pelbagai kedai sukan di seluruh kawasan Malaysia dengan mudah. Di samping itu, anda juga boleh menempah mereka melalui kedai online yang menjual kasut nike roshe. Kasut Nike run sepatutnya diperolehi kerana kasut ini menggabungkan antara gaya, sporty, dan kasual.

Baca Juga : Harga Kasut Nike Murah Bergaya

Begitu juga, maklumat kasut nike roshe run yang boleh kita kongsi. Fesyen Update akan sentiasa memberikan maklumat terkini mengenai fesyen. Jangan lupa membaca artikel lain untuk mendapatkan maklumat lanjut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *