gambar kasut futsal Adidas Terbaru
gambar kasut futsal Adidas Terbaru

Kasut Futsal Adidas

Posted on

Sebagai tambahan kepada bola sepak, sukan komuniti yang paling popular terutama lelaki adalah futsal. Remaja hampir di semua kawasan Malaysia mesti meluangkan masa untuk bermain futsal sahaja. Berbeza dengan bola sepak yang ada di lapangan luas dengan 11 pemain. Futsal termasuk sukan yang lebih melelahkan dan merebut stamina untuk bermain di padang yang lebih kecil dengan orang kurang.

gambar kasut futsal Adidas Terbaru 3
gambar kasut futsal dari Adidas Terbaru 3

Perkara yang menarik apabila kita bermain futsal sudah tentu di arena di mana ladang itu dipenuhi rumput tiruan. Dalam keadaan ini tidak mungkin pemain tidak menggunakan kasut. Oleh itu banyak syarikat kasut termasuk Adidas menyediakan produk terbaik mereka untuk memanjakan pengguna mereka. Salah satunya adalah dengan mencipta Kasut Sukan Adidas Terutama kasut futsal adidas.

Artikel Fesyen Update kali ini akan membincangkan tentang kasut futsal Adidas Terbaru yang pastinya menarik.

Sebab-sebab ini Memilih Kasut Futsal Adidas

Adidas sebagai brand terkenal di dunia yang berusaha mencipta kasut sport terbaik untuk bersukan. Kasut futsal dari adidas sebenarnya tidak berbeza dengan kasut bola sepak. Ini kerana pada dasarnya fungsi dan kegunaannya tidak begitu berbeza.

Untuk aktiviti futsal sudah tentu versi yang digunakan adalah kasut futsal adidas (Cleated). Versi Cleated yang canggih direka untuk digunakan pada rumput buatan seperti padang futsal. Bahan-bahan yang digunakan dalam kasut futsal juga lebih elastik dan tidak mudah koyak ketika digunakan semasa bermain. Selain keanjalan, bahan kasut adidas futsal juga diperuntukkan untuk kemudahan pengguna.

Serta kasut bola sepak, anda boleh terus update kasut futsal adidas terbaru. Pada masa ini sangat mudah untuk mendapatkan maklumat produk terkini dan harga kasut futsal adidas. Anda boleh mengunjungi kedai rasmi adidas di seluruh Malaysia atau mengakses laman web rasmi adidas Malaysia. Sekiranya anda menghadapi masalah, jangan risau. Banyak kedai Online dan Offline yang menjual kasut futsal dari adidas terbaru.

Harga kasut futsal Adidas Terbaru 2
Harga kasut futsal-Adidas Terbaru 2

Berapa banyak Harga Kasut Adidas Futsal Terbaru?

Bercakap tentang harga produk terlaris memang merupakan perkara yang sangat menarik. Kadang-kadang kita sering berkecil hati apabila mengetahui harga terlalu tinggi pada belanjawan kewangan kita. Tetapi untuk harga kasut futsal dengan brand adidas dengan kualiti terjamin maka harganya tidak sepatutnya menjadi masalah utama.

Sebagai maklumat bahawa kasut Futsal dari Adidas dijual pada harga yang sangat pelbagai. Harga akan disesuaikan dengan jenis dan model sedia ada. Kasut Adidas Original khas yang ditujukan untuk futsal atau bola sepak, harga yang ditawarkan antara RM180 hingga RM1200. Sudah tentu harga ini berbeza apabila anda tahu tentang harga kasut futsal  adidas terbaru 2016. Perubahan harga pastinya akan berterusan sepanjang tahun bergantung kepada trend dan keadaan pasaran.

Harga kasut futsal Adidas Terbaru 1
Harga kasut-futsal Adidas Terbaru 1

Untuk butiran lanjut kami membentangkan senarai harga terkini kasut futsal adidas:

Senarai Harga Kasut Futsal Adidas Terbaru Malaysia

Model Kasut Futsal AdidasHarga
Kasut Futsal Adidas GOLETTO 6 FIRM GROUND (Men Football)RM180
Kasut Futsal Adidas GOLETTO 6 FIRM GROUND (Men Football)RM180
Kasut Adidas PREDATOR TANGO 18.4 INDOOR (Boys Football)RM180
Kasut Futsal Adidas X TANGO 17.4 INDOOR (Men Football)RM230
Kasut Adidas COPA 18.4 FLEXIBLE GROUND (Men Football)RM230
Kasut Futsal Adidas COPA 17.3 FIRM GROUND (Men Football)RM320
Kasut Futsal Adidas X 17.3 FIRM GROUND (Men Football)RM350
Kasut Adidas ACE TANGO 17.3 TURF (Men Football)RM350
Kasut Futsal Adidas X 17.3 FIRM GROUND  (Men Football)RM350
Kasut Futsal Adidas NEMEZIZ 17.3 FIRM GROUND (Men Football)RM399
Kasut Futsal Adidas PREDATOR 18.3 FIRM GROUND (Men Football)RM400
Kasut Futsal Adidas NEMEZIZ 17.2 FIRM GROUND (Men Football)RM600
Kasut Futsal Adidas X 18.2 FIRM GROUND BOOTS (Men Football)RM600
Kasut Futsal Adidas COPA 17.1 FIRM GROUND (Men Football)RM899
Kasut Futsal Adidas PREDATOR 18.1 FIRM GROUND (Men Football)RM900
Kasut Adidas NEMEZIZ MESSI 17.1 FIRM GROUND (Men Football)RM999
Kasut Futsal Adidas PREDATOR 18+ FIRM GROUND (Men Football)RM1200
Kasut Adidas X 17+ PURESPEED FIRM GROUND (Men Football)RM1200

Maklumat mengenai harga di atas mungkin berubah mengikut keadaan pasaran. Jika anda berminat untuk membeli kasut futsal dari adidas lebih baik untuk mendapatkan maklumat terlebih dahulu. Lihat semakan setiap produk dan bandingkan gambar kasut futsal adidas antara satu sama lain.

Baca Juga : Harga Kasut Futsal Nike

Mudah-mudahan artikel Fesyen Update ini memberi penjelasan. Ingin mengetahui maklumat yang lebih lengkap ? sila baca koleksi artikel di fesyenupdate.com.

2 thoughts on “Kasut Futsal Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *