harga kasut adidas nmd 2
harga kasut adidas nmd 2

Kasut Adidas NMD

Posted on

Adakah anda peminat kasut adidas? Adakah anda mencari kasut adidas NMD? Kasut adidas ini sangat menarik perhatian pencinta kasut. Dalam artikel Fesyen Update ini akan membincangkan tentang kasut adidas NMD.

Perkembangan model kasut dan design bentuk sangat cepat. Tidak hanya memberi tumpuan kepada kefungsian atau kebolehgunaan tetapi ramai yang membeli kasut kerana tuntutan fesyen. Oleh itu, jangan terkejut jika hari ini aktiviti harian mempunyai banyak orang yang menggunakan kasut. Sila ambil perhatian bahawa syarikat Adidas berusaha untuk menangkap peluang ini dengan menyediakan produk kasut berkualiti terbaik. Salah satu produk terbaik yang akan dibincangkan dalam artikel fesyen update yang dikemas kini adalah kasut adidas NMD.

harga kasut adidas nmd 1
harga kasut adidas nmd 1

Apa yang menarik mengenai Kasut Adidas NMD?

Sekilas kasut adidas NMD mempunyai bentuk yang besar di bahagian belakang. Di samping itu, adidas NMD mempunyai galas tebal dan membuat penggunanya menjadi lebih selesa. Kasut adidas NMD dicipta daripada kombinasi bentuk, sudut dan bahan yang kukuh dengan warna yang unik. Pembinaan di bahagian atas kasut ini kelihatan moden dan mempunyai perincian nyata yang menjadikan kasut adidas NMD lebih dinamik.

Sila ambil perhatian bahawa tapak tengah adidas NMD dinaik taraf menggunakan teknologi Adidas BOOST dan EVA pellets yang dinaikkan. Setelah melambung maka teknologi ditekan untuk menghasilkan tahan lama, tahan kejutan dan responsif. Selain bahagian sol, Adidas Primeknit digunakan untuk memberikan kelenturan, kestabilan dan kekuatan di bahagian atas. Inilah yang menjadikan kasut adidas NMD sebagai kasut berlari serta sneaker gaya hidup.

Design bentuk kasut adidas NMD adalah untuk lelaki dan wanita. Bagi mereka yang telah menggunakan adidas NMD tidak boleh merasakan panas atau melecet di kaki. Ini kerana terdapat lubang ventilasi di bahagian atas kasut. Keselesaan yang disediakan dari kasut ini tentu saja datang dari bahan-bahan berkualiti dan design bentuk yang direka bentuk secara profesional.

kasut adidas NMD digunakan secara meluas untuk aktiviti seperti sukan, gimnastik, jogging dan banyak lagi. Di samping itu, ramai orang muda yang menggunakan kasut adidas model ini hanya untuk mengikuti fesyen update.

Anda boleh mendapatkan kasut adidas NMD dengan pelbagai model di pelbagai kedai kasut dan pasar raya yang tersebar di seluruh Malaysia. Di samping itu, anda juga boleh mencari dan memerintahkan mereka pada kedai Online. Jadi, anda boleh mendapatkan harga kasut adidas NMD murah seperti yang anda mahukan.

harga kasut adidas nmd
gambar kasut adidas nmd

Harga Kasut Adidas NMD

Sebelum membuat pembelian kursus, anda perlu terlebih dahulu mengkajinya. Anda perlu memastikan sama ada kasut adidas NMD original atau tiruan. Membezakannya pastinya tidak sukar bagi pencinta kasut. Tetapi bagi orang awam untuk memperhatikan perkara yang berkaitan dengan beza Kasut Adidas Original dan tiruan.

Untuk lebih mudah kita dapat lihat dari harga kasut adidas NMD yang ada. Ia akan menjadi lebih mahal harga kasut adidas NMD original berbanding barangan tiruan. Berapakah harga kasut adidas NMD? adakah ada kasut adidas NMD murah?

Baca Juga : Harga Kasut Nike Air Max

Adidas NMD mempunyai pelbagai model. Setiap model kasutnya mesti dijual pada harga yang berbeza. Untuk harga adidas NMD sendiri berada dalam lingkungan RM580 hingga RM1000. Mahal? Sudah tentu tidak. Seperti yang pernah dikaji semula bahawa kasut ini sangat berkualiti apabila dibandingkan dengan harga. Mahu ketahui lebih lanjut mengenai harga adidas NMD ? Inilah senarai harga adidas NMD:

SENARAI HARGA KASUT ADIDAS NMD MALAYSIA

Model Kasut Adidas-NMDHarga
Adidas NMD_R1 (Men Originals)

RM580

Adidas NMD_R2 (Men Originals)

RM580

Adidas NMD_CS2 PRIMEKNIT (Men-Women Originals)

RM750

Adidas NMD_R1 PRIMEKNIT (Men Originals)

RM750

Adidas NMD_R1 STLT PRIMEKNIT (Men-Women Originals)

RM750

Adidas NMD_CS1 PARLEY PRIMEKNIT (Men Originals)

RM1000

Adidas NMD_CS1 GTX PRIMEKNIT (Men Originals)

RM1080

Itulah sekilas maklumat harga kasut adidas-NMD yang dihasilkan dengan pelbagai model dan kombinasi warna pada setiap model. Maklumat ini diperolehi dari sumber yang sah terutama di laman web rasmi adidas malaysia. Untuk harga boleh berubah pada bila-bila masa menyesuaikan diri dengan trend dan keadaan pasaran.Untuk mendapatkan harga kasut adidas NMD murah tentu anda perlu mencari dengan teliti di setiap kedai atau laman web yang menjual kasut adidas.

Mudah-mudahan maklumat dalam artikel Fesyen Update kali ini berguna. Untuk maklumat lanjut sila lawati artikel lain.

Incoming search terms:

  • addas nmd dan harga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *