25+ Fesyen Baju Peplum Moden Terkini 2022

Fesyen pakaian wanita di Malaysia terus mengalami perkembangan, baik dari baju Kurung Pahang, baju kurung Kedah, dress muslimah dan Baju Peplum. Pakaian peplum kini sangat digemari wanita Malaysia.

Model rekaan baju Peplum didatangkan dengan banyak pilihan dan warna yang menarik. ada model baju peplum berlengan pendek dan panjang. Kemudian untuk muslimah ada rekaan baju peplum labuh yang mampu menutup aurat.

Baju Kurung Peplum Moden


Fesyen Baju Peplum Terkini

Fesyen baju peplum terkini mempunyai rekaan ringkas dan kasual, sehingga kini rekaan ini masih menjadi pujaan pelbagai negara seperti Indonesia, Malaysia, Brunei dan Singapura. Lebih-lebih lagi, model pakaian yang satu ini mudah digaul dan dipadankan dengan bawahan atau tudung untuk mejadikannya lebih cantik.


Trend Baju Peplum Kembang

Trend fesyen baju peplum terkini bukan sahaja dengan rekaan ringkas dan kasual, malah model baju peplum kembang sangat popular masa kini. kerana corak yang unik membuatkan baju ini sangat cantik apabila anda memakainya, disini kami berikan contoh baju peplum kembang sebagai rujukan anda.


Baju Kurung Peplum Muslimah

Untuk anda perempuan muslimah moden yang ingin memakai baju peplum. Pakaian yang sesuai dengan anda ialah baju peplum berlengan panjang dengan jubah dress muslimah.

Untuk warna pakaian, anda boleh membuat keputusan sendiri, contohnya, pic, merah jambu, biru, hitam atau emas. Kain yang digunakan untuk membuat baju peplum ini diketahui tahan lasak dan tahan lama malah mampu menyerap peluh sehingga dapat menyokong pelbagai aktiviti yang anda lakukan.


Fesyen Baju Peplum Untuk Raya

Anda mungkin ingin tahu tentang fesyen pakaian peplum untuk pesta. Untuk makluman sahaja, sekiranya pakaian peplum untuk kenduri kebanyakkan dijadikan model pakaian dengan kombinasi brokat. Terdapat juga pakaian peplum yang menggunakan kain satin sebagai asas untuk membuat pakaian pesta peplum,

Contoh baju peplum terbaru di bawah ini dijual dengan harga mampu milik untuk golongan menengah atas. Anda boleh mendapatkan baju ini melalui laman web online atau marketplace terpilih.

Sahabat Fesyenupdate.com Itu beberapa contoh baju peplum yang menjadi trend saat ini. Saran kami, pilih model baju peplum terkini mengikut warna kulit dan bentuk badan anda. Selain itu, bandingkan harga baju peplum di satu tempat dengan tempat lain supaya anda dapati harga baju peplum moden yang sesuai dengan bajet anda.

Originally posted 2022-05-15 23:33:20.

Leave a Comment